Miss Fashion

Miss Fashion (sinds 2008) is dé ideale Miss & Model mix.

Waar anders vaak enkel de nadruk wordt gelegd op het 'Miss'-gegeven, werkt Miss Fashion samen met een professioneel team dat jou klaar stoomt voor een leven in de spotlights en een leven als model op nationaal en internationaal niveau!
Het avontuur stopt dus niet na de finaleshow! Dan pas kan je de opgedane ervaring omzetten in de praktijk tijdens vb. fotoshoots voor diverse grote merken of modeshows.

Miss Fashion werkt samen met het modellenbureau FashionMove Models & More. Zij verzorgen de catwalktrainingen en bieden tijdens de finaleshow diverse meisjes een modellencontract of gespecialiseerde modellenopleiding aan om hun carrièr te lanceren.

Daarnaast is Miss Fashion op nationaal en internationaal vlak het gezicht voor divers Charity-work. De bekendheid die de titel en kroon haar bezorgen, gebruikt zij zo om mensen bewust te maken van diverse problematieken. Miss Fashion heeft het hart dus op de juiste plaats!

Voor de finalisten gaat een hele nieuwe wereld open. Miss Fashion kan voor hen een springplank betekenen voor hun verdere carrière. De kandidaten worden geselecteerd op basis van voorkomen - uitstraling - persoonlijkheid - ambitie - inzet - kwaliteiten als model, ...

Via individuele en gezamelijke promo-activiteiten , modeshows, fotoshoots en diverse workshops gaan we op zoek naar de meest geschikte jongedame om België, Nederland en/of de BENELUX te vertegenwoordigen op een van de prestigieuze internationale wedstrijden op podia in China, Thailand, Italië...

De wedstrijd staat open voor jongedames met de Belgische of Nederlandse nationaliteit, die minstens 17 jaar en max. 25 jaar oud zijn.
Ben jij wie wij zoeken? Ben jij de volgende Miss Fashion & vertegenwoordig je ons land op diverse internationale wedstrijden? Schrijf je dan nu in!

INTERNATIONAAL      PRIJZENPAKKET      WALL OF FAME      PARTNERS